Bemutatkozás

A HR Design Belsőépítészeti Kft-t évtizedes szakmai háttérrel Csiszár Renáta minősített lakberendező és Hadarics Csaba faipari asztalos mester alapította a 2013. évben.

A társaság alapítói korábban szakemberként tevékenykedtek hasonló területen, majd immár több mint 10 éve meglevő (és jelenleg is működő) saját szervezet résztulajdonosai. Az eddig is jól működő csapatmunkájuk folytatásaként hozták létre ezt a tovább szakosodott, finomabb profilú vállalkozásukat.

Munkájuknak és vállalkozásunknak élet- és munkafilozófiája: a pontos felmérésen, az igényes tervezésen és a Tisztelt Megrendelő számára elgondolkodtató ötleteken át, a kiváló kivitelezési munkáig terjed. Mindezt a Megbízói igényeinek és kéréseinek tiszteletben tartása mellett. Gondolva és átérezve azt is, hogy amíg a tervezéstől a kivitelezésig csak kisebb idő telik el, addig munkájuk végeredményét évekig, évtizedekig használják a Tisztelt Megbízó partnerek.

A legjobb értelemben vett PARTNERSÉG az, amiben a fentiek röviden összefoglalhatóak, az elégedettségre okot adó kiváló munkán túl.

×